Pandantive vii deosebite pentru ocazii și persoane speciale.

Utilizarea, vizitarea și/sau comandarea produselor acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor pentru folosirea în bune condiții a site-ului. Ne asumam dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina -Termeni și condiții puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Precizări prealabile
Prețurile sunt exprimate în RON și sunt prețuri finale.

Promoții
Prețul tăiat reprezintă prețul inițial propus pentru vânzare. Prețul nou reprezintă prețul produsului pentru perioada promoției. Toate produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil.

Confidentialitate
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite așa cum precizăm și în Politica de confidențialitate

Clauză specială
Clientul este de acord ca Datele Personale să fie publicate în Baza Națională a Clienților Neserioși dacă acesta nu ridică coletul, iar pentru ștergerea datelor din Baza Națională acceptă să plătească taxa de transport Tur-Retur ca despăgubire pentru BubbleCharms.ro. Clientul declară că datele introduse în formularul de comandă sunt corecte și îi aparțin, nu sunt datele altor persoane și este conștient de faptul că falsul în declarații constituie infracțiune și se pedepsește conform legii.

Retur
Returul se poate efectua numai pentru produsele afișate pe site-ul www.BubbleCharms.ro care nu au constituit comenzi speciale sau personalizări. În cazul în care doriți să efectuați returul unor produse trebuie să ne scrieți prin formularul de contact înainte de a trimite coletul. Costurile de transport vor fi acoperite de client. Valoarea maximă a obligațiilor BubbleCharms.ro, fața de orice client, este valoarea sumelor încasate de BubbleCharms.ro de la clientul respectiv. Cheltuielile conexe (taxa de livrare, comisioane banci, etc.) revin în seama clientului. La efectuarea comenzii pe site-ul BubbleCharms.ro, persoana care efectuează comanda se obligă a ridica coletul de la firma de curierat sau de la poștă și se obligă la plata transportului și a rambursului. Daca ați plasat o comanda și doriți să o anulați, o puteți face înainte de a vă suna consultantul BubbleCharms.ro sau puteți refuza comanda atunci când vă sună consultantul pentru confirmare. Din momentul în care Dvs. confirmați telefonic comanda o puteți anula (telefonic sau prin e-mail la adresa comenzi@bubblecharms.ro) creându-vă obligația de a plăti costul de livrare specificat de curierat. În acest caz curieratul va veni la Dvs. urmând ca Dvs. să-i achitați costul de livrare dus-întors. Returnarea sumelor către client se va efectua într-un cont IBAN furnizat de client, în termen de 30 de zile.

Termene de livrare
Termenul de livrare al produselor cumpărate de la BubbleCharms.ro, în mod normal se încadrează între 24 h și 72 h, din momentul înregistrării comenzii pe serverul gazdă a site-ului BubbleCharms.ro. În condiții speciale (având în vedere faza incipientă a acestui tip de comerț în România și neexistența unei infrastructuri adecvate în privința transporturilor), în cazuri excepționale, BubbleCharms.ro, cu acordul clientului, poate mări timpul de livrare.

Taxe suplimentare
Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și eventualele cheltuieli de livrare. BubbleCharms.ro nu percepe nici o taxa suplimentară clientului la cumpararea produsului.

Drepturi de autor
Întregul conținut al site-ului BubbleCharms.ro este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul BubbleCharms.ro, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului BubbleCharms.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri.

Fraudele
Orice încercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica conținutul BubbleCharms.ro, de a afecta serverul pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudă. BubbleCharms.ro rezervându-și dreptul de a pune în mișcare plângerea penală împotriva celor care au încercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie și plasarea unei comenzi cu adresă falsă sau date de identificare false. În acest caz vor fi anunțate organele competente pentru a soluționa cazul.

Eventuale litigii
Orice litigiu apărut între Clienți și BubbleCharms.ro va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste prevederi.

Se updatează....
  • Niciun produs în coș