Pandantive vii deosebite pentru ocazii și persoane speciale.

Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, permite lui BubbleCharms.ro să le folosească, și totodată are obligația de a administra, în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale colectate de la Client.

Scopul colectării și prelucrării datelor este: expedierea şi facturarea comenzilor clienților/utilizatorilor; rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la produsele achiziţionate; informarea clienților/utilizatorilor privind situația contului lor de pe BubbleCharms.ro; trimiterea de notificări şi newslettere, cu aprobarea clienților/utilizatorilor; informarea clienților/utilizatorilor privind activităţi de marketing; activităţi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de cercetare de piața; activități de statistică, de urmărire si monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Completarea Formularului de către Client cu date având caracter personal prezumă acceptul expres și necondiționat al Clientului ca datele personale ale acestuia sa fie colectate, utilizate și prelucrate în sistemul de date/baza de date ținut de Bubble Charms sau de către persoanele împuternicite de acesta. Mai mult, Clientul își dă acordul ca aceste date cu caracter personal să fie transferate/comunicate către alte societăți din țară sau străinătate.

Datele cu caracter personal introduse de către Client în Formular sunt necesare în vederea încheierii Contractului dintre Bubble Charms și Client. Contractul nu se va considera încheiat, dacă Clientul refuză introducerea datelor cu caracter personal în Formular. Astfel, Bubble Charms nu va fi obligată să livreze Produsul.

În conformitate cu L677/2001 Clientul beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale si de a solicita ștergerea totala sau parțială a acestora.

Cu privire la exercitarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal Clientul va contacta Bubble Charms la numărul de telefon 0747010243 sau la adresa de e-mail: alinac.dumi@gmail.com

Se updatează....
  • Niciun produs în coș